Politie zoekt getuigen van brandstichting bij woning Nieuwehaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagavond 5 januari heeft iemand brand gesticht bij een woning aan de Nieuwehaven. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Rond negen uur ’s avonds werd een voorwerp tegen de voordeur van de woning gegooid, dat brand veroorzaakte. De brandweer had de brand snel gedoofd. Er is brandschade aan de deur, maar gelukkig werd erger voorkomen. Er raakte ook niemand gewond.

- Advertisement -

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar de dader(s) en roept mensen op om informatie te delen. Heeft u rond negen uur iets verdachts in de omgeving van de Nieuwehaven gezien? Of was u zelfs getuige? Ook camerabeelden zijn welkom, zo laat de politie weten.

Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd