Twijfel voor moord of doodslag na doodrijden motoragent Arno de Korte

Date:

Deel bericht:

Justitie heeft nog een kleine twee weken nodig om te beslissen of ze de vrachtwagenchauffeur die motoragent Arno de Korte doodreed vervolgens voor doodslag of moord. Arno werd op 7 juli op de Waalhavenweg doodgereden door chauffeur Willem M.

Donderdag zei justitie dat het onderzoek naar het ongeval klaar is. De familie van de motoragent willen dat de chauffeur vervolgd wordt voor moord. Willem M. had het niet op politieagenten vanwege de vele controles. Al eerder was hij betrokken bij ernstige incidenten, hij reed al een keer eerder een motoragent aan op de A15 die daarbij zijn arm verloor, op Goeree-Overflakkee reed hij een vrouw op een fiets dood, bij dit ongeval is gebleken dat hij niet schuldig zou zijn.

- Advertisement -

Op 5 april wordt een eerste zitting gehouden, de inhoudelijk behandeling zal waarschijnlijk pas in het najaar plaatsvinden.

Foto : Kevin Schenk

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd