woensdag, januari 26, 2022
3.1 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Brandweer haalt uil met visdraad om poot uit boom Zwanenkade Krimpen aan den Ijssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – De brandweer heeft zaterdagmorgen medewerkers van de dierenambulance geassisteerd bij het bevrijden van een uil uit een boom op de Zwanenkade in Krimpen aan den IJssel. De uil had een visdraad om zijn poot en kon niet meer loskomen.

De medewerkers van de dierenambulance konden er niet bijkomen waarop de hulp van de brandweer werd ingeroepen. De brandweer heeft met behulp van een hoogwerker de medewerker van de dierenambulance naar de uil toegebracht, die de uil uit de boom hebben gehaald en hebben behandeld, de uil is ter controle meegenomen.

Foto : Boas Bosschaart

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -