dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Vrouw (20) aangehouden na schietpartij Fluitstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht een vrouw aangehouden nadat de politie een melding had gekregen van een schietpartij op de Fluitstraat in Rotterdam. Agenten werden rond half vier naar het adres gestuurd omdat er schoten waren gehoord.

De politie deed onderzoek en viel uiteindelijk de woning binnen. Er zou geschoten zijn rondom of vanuit de betreffende woning. Bij de inval werd een vrouw aangehouden, wat haar rol precies is geweest is nog niet bekend.

De politie heeft de sporen veiliggesteld en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -