Man uit Hoeksche Waard aangehouden voor doodsbedreiging aan Utrechtse arts

Date:

Deel bericht:

Hoeksche Waard, Regio – Woensdag 12 januari heeft de politie een man uit de Hoeksche Waard aangehouden voor een doodsbedreiging aan het adres van Bernard Leenstra, arts en initiatiefnemer van ‘prullenbakvaccin’.

Diverse media berichtten dat de verdachte op internet een geldbedrag had geboden voor het vermoorden van de arts. De politie wil enkel bevestigen dat een 21-jarige man uit de Hoeksche Waard is aangehouden en wordt verdacht van ‘online opruiing en bedreiging’.

- Advertisement -

Het slachtoffer is een arts die zich inzet voor het verstrekken van informatie over het vaccin. Daarnaast is de man initiatiefnemer voor www.prullenbakvaccin.nl, waar mensen die een vaccin willen, kunnen zien bij welke huisarts ze terecht kunnen. Hierdoor wordt verspilling van vaccins tegengegaan.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meisje (15) gefilmd tijdens mishandeling, vier kinderen aangehouden in Hoeksche Waard

Hoeksche Waard - Vier kinderen van 13, 14 en 15 jaar oud zijn opgepakt voor het mishandelen van...

Acht verdachten aangehouden voor bezit van kinderporno

Rotterdam - De politie heeft de afgelopen week acht verdachten aangehouden in acht verschillende onderzoeken. Alle verdachten zijn...

Veiligheidsdiensten oefenen rondom Utrecht Centraal

Utrecht - Vanmiddag hebben veiligheidsdiensten geoefend op Utrecht centraal. De oefening, genaamd Explosive Lion, liep eigenlijk de hele...

Politie ontslaat collega na meldingen van ernstig ongewenst gedrag

Utrecht - Dinsdag 18 april is een medewerker van de eenheid Midden-Nederland ontslagen. Uit onderzoek blijkt dat de...