Man uit Hoeksche Waard aangehouden voor doodsbedreiging aan Utrechtse arts

Date:

Share post:

- Advertisement -

Hoeksche Waard, Regio – Woensdag 12 januari heeft de politie een man uit de Hoeksche Waard aangehouden voor een doodsbedreiging aan het adres van Bernard Leenstra, arts en initiatiefnemer van ‘prullenbakvaccin’.

Diverse media berichtten dat de verdachte op internet een geldbedrag had geboden voor het vermoorden van de arts. De politie wil enkel bevestigen dat een 21-jarige man uit de Hoeksche Waard is aangehouden en wordt verdacht van ‘online opruiing en bedreiging’.

Het slachtoffer is een arts die zich inzet voor het verstrekken van informatie over het vaccin. Daarnaast is de man initiatiefnemer voor www.prullenbakvaccin.nl, waar mensen die een vaccin willen, kunnen zien bij welke huisarts ze terecht kunnen. Hierdoor wordt verspilling van vaccins tegengegaan.

- Advertisement -

Gerelateerd