dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Metro ramt aanhanger President Rooseveltweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een metro heeft op de overweg van de President Rooseveltweg in Rotterdam een aanhanger geramd. De aanhanger schoot los van de auto en werd enkele meters meegesleurd. Er vielen geen gewonden.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Vermoedelijk heeft de bestuurder een verkeerslicht genegeerd. Door de aanrijding is het metro verkeer gestremd tussen Nesselande en Graskruid. Ook naar Hesseplaats rijdt heen metro. Hoelang de opruimwerkzaamheden nog gaan duren is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -