Man overleden bij woningbrand aan Reigerlaan Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Donderdag 13 januari is een man overleden bij een woningbrand aan de Reigerlaan.

Even na half elf ’s avonds werd de brandweer gealarmeerd, omdat er brand zou woeden in een woning. Er zou sprake zijn geweest van hevige paniek, ook omdat iemand in brand zou hebben gestaan. Dit is vooralsnog niet bevestigd. Wel werd de man met zware brandwonden in de woning aangetroffen.

- Advertisement -

De hulpdiensten hebben zich over een gewonde ontfermd. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) is hiervoor ter plaatse gekomen. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, daar overleed hij alsnog aan zijn verwondingen.

De brandweer had het vuur zelf al snel onder controle. Over de oorzaak is nog weinig bekend. Er wordt rekening gehouden met mogelijke brandstichting.

- Advertisement -

Gerelateerd