Justitie vervolgt Rotterdammer voor dode in drugslab Louise de Colignylaan Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Justitie gaat een 56-jarige Rotterdammer verantwoordelijk stellen voor de dood van een man die om het leven kwamen door het inademen van giftige dampen in een drugslab. Het 31-jarige slachtoffer overleed toen hij werd gevonden in een woning aan de Louise de Colignylaan in Rotterdam-Kralingen. 

In de woning was een drugslab gevestigd, het slachtoffer werd onwel door vermoedelijk het inademen van giftige dampen tijdens het maken van amfetamine. De verdachte wordt verweten nalatig te hebben gehandeld toen de man onwel werd.

Justitie wil de man vervolgens voor dood door schuld, de advocate van de verdachte gaf aan dat de verdachte zelf ook onwel is geworden en daardoor niet meer kon handelen. De rechtbank vindt dat er voldoende bewijs is, en gaat de zaak op 23 mei inhoudelijk behandelen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd