donderdag, juni 30, 2022
16.5 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Gesprongen waterleiding zet Zwart Janstraat Rotterdam blank

- advertentie -

Rotterdam – Een gesprongen waterleiding heeft afgelopen nacht voor forse problemen gezorgd in de Zwart Janstraat in Rotterdam. De waterleiding brak voor de deur bij 7days en zorgde voor forse wateroverlast. Binnen korte tijd liep een groot gedeelte van de straat onder water.

De brandweer schaalde afgelopen nacht op naar GRIP 1, omdat er mogelijk huizen moesten worden ontruimd. Uiteindelijk was het lek om 05.20 uur gedicht en kon het water langzaam weglopen. Hoe groot de schade is aan huizen en winkelpanden is nog niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -