zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Buren halen man uit woning na brand in keuken Lelieveld Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – In een woning aan het Lelieveld in Nieuwerkerk aan den IJssel is zaterdagavond rond 19.30 uur brand ontstaan. De bewoners waren een pannetje vergeten waardoor er een smeulbrandje was ontstaan, daarbij kwam korte tijd flink wat rook vrij. buren hebben de man uit het huis gehaald.

De brandweer kwam met drie wagens ter plaatse en heeft het brandje dat al zo goed als uit was gedoofd. De rook is daarna uit de woning geventileerd. Ambulances kwamen ter plaatse om zowel de man als vrouw op rookinhalatie te controleren.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -