dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Twee aanhoudingen na vondst van drugs door woningbrand van Duylstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht een 48-jarige man en een 53-jarige vrouw aangehouden na het aantreffen van een flinke hoeveelheid drugs. De politie kwam de drugs op het spoor toen er een brand was ontstaan in de woning in de Van Duylstraat in Rotterdam.

De brandweer bluste het relatief kleine brandje in de keuken. De twee personen werden als verdachten aangehouden, het is nog niet bekend of het om de bewoners van de woning gaat. De politie is op de dag een onderzoek gestart. Medewerkers van de Forensische Opsporing stellen sporen veilig waarna de drugs vernietigd zullen worden.

Om wat voor drugs het gaat is niet bekend, maar mogelijk zou er drugs in het pand versneden worden.

Foto’s : Norbert Verhoeff

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -