Brandweer haalt bewoner en parkieten uit brandend huis Hekbootstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In een woning aan de Hekbootstraat in Rotterdam heeft in de nacht van zaterdag op zondag een flinke brand gewoed. De brandweer kreeg een melding van een mogelijke uitslaande brand, maar trof ter plaatse gelukkig alleen een brand met flink wat rookontwikkeling aan.

In de woning was er brand ontstaan in de keuken, de bewoner die nog aanwezig was in het huis weigerde het huis te verlaten. De brandweer heeft de bewoner eruit gehaald en overgedragen aan de politie. In de woning waren flink wat parkieten aanwezig, de brandweer heeft er 13 levens uitgehaald, een ander parkietje zou de brand niet hebben overleefd.

- Advertisement -

De bewoner wilde steeds terug naar de woning, en was daardoor erg overstuur. Uiteindelijk is hij door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht, hij heeft vermoedelijk teveel rook ingeademd.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd