Dode (21) en ernstig gewonde na zwaar ongeluk Rooseveltlaan Terneuzen

Date:

Deel bericht:

Terneuzen – Bij een zeer ernstig ongeluk op de Rooseveltlaan in Terneuzen is zaterdagavond een 21-jarige man uit Terneuzen om het leven gekomen, de 19-jarige bestuurder raakte door het ongeval ernstig gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De auto die vermoedelijk eerst op een boom is geklapt brak door de aanrijding in twee stukken, de auto vloog daarnaast in de brand. Meerdere hulpverleners kwamen in grote getale ter plaatse. De passagier was bij aankomst van het ongeluk al overleden.

- Advertisement -

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie heeft lange tijd onderzoek verricht.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd