Man gewond na steekpartij Groen van Prinstererstraat Alblasserdam

Date:

Deel bericht:

Alblasserdam – Een ruzie in de relationele sfeer is afgelopen nacht rond 01.00 uur uitgemond in een steekpartij. Twee mannen kregen in een woning in de Groen van Prinstererstraat ruzie waarop één van hen een zakmes trok en de ander verwondde.

Het slachtoffer raakte daarbij gewond, buren die op het tumult waren afgekomen trokken de twee vechtersbazen uit elkaar. De verdachte sloeg vervolgens met de auto op de vlucht.

- Advertisement -

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld, politieagenten stelden voor de deur een zakmes veilig. Deze lag in een plasje bloed nog voor de deur van de woning. De politie is een onderzoek gestart naar de verdachte.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd