Politieauto crasht bij achtervolging Leidse Schouw Alphen aan den Rijn

Date:

Share post:

- Advertisement -

Alphen aan den Rijn – Een politieauto is afgelopen nacht op de Leidse Schouw gecrasht tegen een lantaarnpaal. De agenten verloren de macht over het stuur toen zij tijdens een achtervolging de vluchtauto die op inreed moesten ontwijken, ze raakten bij de crash niet gewond.

De agenten waren een achtervolging gestart, omdat deze in de Elzenstraat een stopteken had genegeerd. Nadat de auto met daarin twee agenten was gecrasht wisten collega’s een paar kilometer verderop in Koudekerk aan de Rijn op de J.G van der Stoopweg de auto alsnog klem te rijden.

De inzittenden sloegen op de vlucht, één van hen kon worden aangehouden. Ondanks een zoekactie zijn de andere inzittenden niet meer aangetroffen.

Foto’s : Koen Jongen – KJ Fotografie
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd