Ruzie in woning Hellevoetsluis loopt uit op steekpartij

Date:

Deel bericht:

Hellevoetsluis – Een ruzie in een woning in Hellevoetsluis liep vannacht dusdanig uit de hand, dat een 29-jarige man met een steekwond naar het ziekenhuis moest worden gebracht. De politie hield twee verdachten aan, waaronder de gewonde man.

Rond half drie vannacht ontving de politie een melding van een ruzie in de woning. Wat er precies aan de hand was, werd niet direct duidelijk. Bij het huis troffen agenten twee mannen en twee vrouwen aan.

- Advertisement -

De 29-jarige man kwam gewond naar buiten gelopen. Hij bleek een steekwond aan zijn arm te hebben. De andere 51-jarige man kwam ook naar buiten gelopen en werd aangehouden voor betrokkenheid bij de ruzie. Beiden zijn ter controle en behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Het onderzoek naar de ruzie gaat door. Beide mannen zijn aangehouden als verdachte en wat er is precies is voorgevallen wordt onderzocht.

- Advertisement -

Gerelateerd