Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie Kanaalweg Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Op de Kanaalweg in Capelle aan den IJssel is zondagmorgen rond kwart voor twaalf een groot aantal hulpverleners ter plaatse gekomen voor een medische noodsituatie. Een persoon moest door een nog onbekende oorzaak gereanimeerd worden.

Hulpverleners zijn massaal ter plaatse, ook het Mobiel Medisch Team (MMT) is met de traumahelikopter ter plaatse gekomen. De traumahelikopter is op het grasveldje op de kruising met de ‘s-Gravenweg geland.

- Advertisement -

Een woordvoerster van de politie laat weten dat het om een reanimatie gaat, van een eventueel ongeluk is geen sprake.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd