zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Twee gewonden na auto te water N222 Honselersdijk

- advertentie -

Honselersdijk – Een auto is afgelopen nacht rond 05.00 uur op de N222 met twee inzittenden te water geraakt. Het ongeluk gebeurde in de richting van Naaldwijk, door een nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en belandde met een flinke plons in het water.

Ambulancepersoneel heeft beide inzittenden onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht. Één van de slachtoffers is met spoed vervoerd, de bestuurder van het voertuig is ook aangehouden, waarom dit is gebeurd is nog niet bekend.

De brandweer heeft met behulp van een grote kraan de auto uit het water gehaald.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -