Verdachte aangehouden voor fatale steekpartij op Zoutziedersstraat in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 32-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is aangehouden als verdachte in het onderzoek naar een fatale steekpartij aan de Zoutziedersstraat. Hierbij kwam een 22-jarige Rotterdammer om het leven.

Op woensdag 12 januari hadden twee mannen op de Zoutziedersstraat ruzie, waarna een worsteling ontstond. Een van de mannen stak daarbij de andere man neer. Op straat troffen de gealarmeerde hulpdiensten de Rotterdammer dodelijk gewond aan. Pogingen tot reanimatie mochten niet meer baten.

- Advertisement -

De dader zou met een auto zijn weggevlucht en een groot onderzoek werd door de politie opgestart. Dit leidde rechercheurs tot de identiteit van de 32-jarige verdachte. Hij werd zaterdagavond 15 januari aangehouden.

Informatie blijft welkom
Het onderzoek gaat onverminderd door. De politie benadrukt dat het melden van informatie nog altijd cruciaal is voor de zaak en vraagt mensen dan ook vooral om dit te doen.

- Advertisement -

Gerelateerd