donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Verdachte aangehouden voor fatale steekpartij op Zoutziedersstraat in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 32-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is aangehouden als verdachte in het onderzoek naar een fatale steekpartij aan de Zoutziedersstraat. Hierbij kwam een 22-jarige Rotterdammer om het leven.

Op woensdag 12 januari hadden twee mannen op de Zoutziedersstraat ruzie, waarna een worsteling ontstond. Een van de mannen stak daarbij de andere man neer. Op straat troffen de gealarmeerde hulpdiensten de Rotterdammer dodelijk gewond aan. Pogingen tot reanimatie mochten niet meer baten.

De dader zou met een auto zijn weggevlucht en een groot onderzoek werd door de politie opgestart. Dit leidde rechercheurs tot de identiteit van de 32-jarige verdachte. Hij werd zaterdagavond 15 januari aangehouden.

Informatie blijft welkom
Het onderzoek gaat onverminderd door. De politie benadrukt dat het melden van informatie nog altijd cruciaal is voor de zaak en vraagt mensen dan ook vooral om dit te doen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -