Vermiste 4-jarige Dean uit België dood gevonden in Zeeland

Date:

Deel bericht:

De vermiste 4-jarige Dean uit België is overleden aangetroffen in Zeeland. Het jongetje was al sinds zaterdag vermist nadat hij door de 31-jarige oppasser was meegenomen.

De politie hield de verdachte Dave de K. in Meerkerk aan. Het jongetje was op dat moment nog vermist.

- Advertisement -

Afgelopen weekend deed de moeder van het jongetje melding van vermissing.  Ze waren voor het laatst gezien in het Belgische Sint-Niklaas.

Er waren al vermoedens dat het kind en diens oppas de grens over waren gestoken en de politie is op zoek gegaan in Brabant en Zeeland.

Amber Alert
Omdat er nu zeer ernstige zorgen waren, is er een Amber Alert verspreid. Iedereen werd gevraagd uit te kijken naar de 4-jarige Dean Verberckmoes.

Verdachte kwam recent vrij
De verdachte die is aangehouden, zou recent een tienjarige gevangenisstraf hebben uitgezeten voor de moord op een 2-jarig kind, aldus diverse Belgische media. De moeder van Dean zou dit niet hebben geweten.

Tips melden
Mensen die tips hebben, worden gevraagd deze te door te geven. Bel dan de opsporingstiplijn 0800-6070. Bij spoed kunt u uiteraard 112 bellen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Veel schade na woningbrand Bas Jungeriusstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Bas Jungiriusstraat in Rotterdam-Tarwewijk is zondagmiddag rond 12.52 uur brand uitgebroken in een woning....

Honderden mensen bezoeken sintviering met zwarte pieten in Rijswijk.

Rijswijk - Honderden mensen hebben zaterdagmiddag een sintviering met zwarte pieten op het Piramideplein in Rijswijk bezocht. De...

Zie ginds komt de stoomboot – Sinterklaas meert aan in Rotterdam!

Rotterdam - Vol verwachting klopt ons hart. Zaterdagmiddag 18 november was het dan zover, Sinterklaas en zijn pieten...

Schade na explosie bij fysiopraktijk Schiedamseweg in Schiedam

Schiedam - Bij een fysiopraktijk aan de Schiedamseweg in Schiedam is vrijdagavond een explosief tot ontploffing gebracht. Hierbij...