vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Burgemeester Krimpen ad IJssel sluit woning aan Cornelis Trooststraat vanwege wietteelt

- advertentie -

Krimpen a/d IJssel – Burgemeester Vroom (gemeente Krimpen aan de IJssel) heeft op maandag 17 januari een woning gesloten, nadat er eerder een hennepkwekerij werd opgerold.

De politie heeft op 19 oktober in de Cornelis Trooststraat een wietplantage ontdekt en opgerold. In de woning stonden meer van vijfhonderd planten. Zoals gebruikelijk heeft de burgemeester hierop de woning gesloten. Het betreft hierbij een huurwoning.

Burgemeester Vroom: “Door een gezamenlijk optreden van politie en gemeente is de hennepteelt in deze woning beëindigd. Voor het kweken en handelen in drugs is er geen ruimte in Krimpen aan den IJssel. Met elkaar pakken we de drugsoverlast aan. We vinden het belangrijk dat het fijn en veilig wonen is in Krimpen aan den IJssel. Met de sluiting van deze woning laten wij de buurt zien dat we de drugsproblematiek zeer serieus nemen. Ik roep onze inwoners op om verdachte situaties in de buurt altijd te melden, want alleen samen maken we hier een eind aan.”


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -