maandag, mei 23, 2022
19.3 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Verdachte aangehouden voor dodelijke schietpartij Westerbeekstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft  43-jarige verdachte aangehouden voor de dodelijke schietpartij in de Westerbeekstraat op Oudjaarsdag. Rond kwart over zeven werd een 31-jarige Rotterdammer voor de deur van zijn ouderlijk huis doodgeschoten.

De verdachte werd op maandagmorgen 17 januari aangehouden. Verschillende gegevensdragers waaronder telefoons en een iPad zijn in beslag genomen. De man afkomstig uit Rotterdam wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer. Wat voor rol hij heeft gespeeld wordt nog onderzocht.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,215VolgersVolg
- advertentie -