Brand in seniorenflat aan Watertorenweg in Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Woensdag 19 januari heeft er een klein brandje gewoed in een flat aan de Watertorenweg. Hulpdiensten hebben GRIP-1 afgekondigd en opgeschaald vanwege de ontruiming.

Rond kwart over drie ontving de brandweer meerdere meldingen van rook in het pand. Er bleek daadwerkelijk sprake te zijn van brand. Het vuur kon gelukkig snel worden gedoofd. Wat er precies in brand stond, is nog niet bekend. Het gebouw zou wel grotendeels vol staan met rook.

- Advertisement -

In verband met het grote aantal bewoners op een oudere leeftijd dat ontruimd moet worden, is er opgeschaald. Er zijn meerdere ambulances om bewoners te controleren op rookinhalatie. Eén persoon is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Gerelateerd