Forse verkeershinder rondom Den Haag na ongeval met ambulance (video)

Date:

Deel bericht:

Regio – Woensdagochtend 19 januari heeft er een zwaar ongeval plaatsgevonden, waarbij een ambulance betrokken was. Het ongeval had forse verkeershinder tot gevolg.

Artikel gaat verder onder video

Rond half acht reed de ambulance van de standplaats onderweg naar een spoedmelding. Ondanks dat het voertuig met zwaailichten en sirene reed, zag een automobilist op de N14 het hulpverleningsvoertuig over het hoofd.

- Advertisement -

Door de klap die volgde, kantelde de ambulance en klapte op een verkeerspaal. Eén ambulancier kwam hierdoor bekneld te zitten. Na een uur wisten de brandweer hun collega-hulpverlener te bevrijden. In totaal zijn twee slachtoffers onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. Wel zouden zij aanspreekbaar zijn geweest. De automobilist bleef ongedeerd.

Verkeer rond Den Haag vast
Door het ongeval werd de tunnel van de N14 in beide richtingen afgesloten. De N14 werd juist gebruikt als alternatieve route, nu er ook werkzaamheden plaatsvinden op de A12/Utrechtsebaan bij Den Haag. Door het ongeval staan veel wegen rondom Den Haag en Leidschendam-Voorburg vast.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vijf aanhoudingen na steekpartij in Voorburg

Voorburg - De politie heeft zondagavond 12 november vijf aanhoudingen verricht na een steekincident bij een tramhalte. Twee...

Agenten gewond bij aanhouding minderjarige tiener in Voorburg

Voorburg - De politie is op zoek naar getuigen, nadat twee agenten gewond raakten bij een aanhouding van...

Koeien gaan op avontuur in Wassenaar

Wassenaar - Zaterdagmiddag rond twee uur werd de brandweer opgeroepen voor dier te water op de Rijksstraatweg in...

Vuurwerkbom richt ravage aan in Voorbug

Voorburg - In de vroege ochtend van dinsdag 6 december heeft een vuurwerkbom een ravage aangericht in Voorburg....