Vrouw overleden na steekpartij Lange Hilleweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Dinsdagavond 18 januari is een vrouw komen te overlijden bij een steekpartij aan de Lange Hilleweg. Een verdachte is aangehouden.

Een kwartier voor middernacht waren hulpdiensten massaal gealarmeerd voor het steekincident in een woning aan de Lange Hilleweg. Pogingen tot reanimatie mochten niet meer baten. Een vrouw is ter plekke overleden aan de verwondingen.

De politie heeft bevestigd dat er ook een verdachte is aangehouden. De man zou zich zelf hebben gemeld op het politiebureau. Vermoedelijk heeft hij ook de melding gedaan dat er een steekincident had plaatsgevonden.

De politie heeft een plaats delict gemaakt en doet verder onderzoek.

Foto’s : Marco Smits

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd