Mannen overvallen postbode met vuurwapen Beesdestraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft woensdagmiddag een 18-jarige Rotterdammer aangehouden voor een overval in de Beesdestraat in Rotterdam. De man had kort daarvoor met twee anderen de postbode onder bedreiging van een vuurwapen overvallen.

Een aantal agenten waren in de buurt en daardoor snel ter plaatse, die konden op aanwijzen van het slachtoffer de 18-jarige nadat deze een sprintje had getrokken aanhouden. De verdachte verzette zich waarop er gepast geweld is gebruikt om hem te boeien.

- Advertisement -

Tijdens het fouilleren werd er een vuurwapen aangetroffen. De man is overgebracht naar het bureau, de twee andere mannen zijn ontkomen.

Tijdens zijn aanhouding verzette de verdachte zich heftig. Door de agenten werd fysiek geweld gebruikt om hem te boeien.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd