zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Politie vindt vuurwapen en 6000 euro bij inval bedrijfspand Brugwachter Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op woensdagmorgen een bedrijfspand aan de Brugwachter in Rotterdam binnengevallen, aanleiding was een melding via Meld Misdaad Anoniem dat er illegaal gegokt zou worden. Agenten gingen het pand binnen en er bleek daadwerkelijk gegokt te worden.

Bij het doorzoeken van het pand werd 6000 euro aangetroffen, ook werd er een vuurwapen aangetroffen. De politie hield vier aanwezige mannen aan, het gaat om twee Rotterdammers van 28 en 31 jaar, een 34-jarige man uit Gouda en een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Drie mannen zijn inmiddels heengezonden, de 33-jarige man zit nog vast en blijft 14 dagen langer vast zitten.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -