zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Tal van ongelukken door gladheid in Zuid Holland

- advertentie -

Regio – Door gladheid deze morgen zijn er tal van ongelukken gebeurd, veelal ging  het om bestuurders van fietsen en scooters die onderuit zijn gegaan. Het KNMI gaf afgelopen nacht code geel uit voor gladheid.

Door opvriezende weggedeelten ontstond er een op bepaalde plekken een laagje ijs op de fiets en voetpaden. De veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond meldde vanmorgen op Twitter dat er meerdere telefoontjes waren binnen gekomen van gevallen fietsers. Ook in Hollands-Midden kwamen tussen acht en negen uur meerdere meldingen binnen van gevallen fietsers.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -