Verdachte dodelijke steekpartij nog steeds in het ziekenhuis Abbenbroek

Date:

Share post:

- Advertisement -

Abbenbroek – De 32-jarige man die afgelopen maandag van een viaduct op de A15 naar beneden sprong ligt nog altijd zwaargewond in het ziekenhuis. De man sprong van het viaduct en werd geraakt door een auto, de politie vermoed dat hij kort daarvoor zijn 30-jarige vriendin in Abbenbroek had doodgestoken.

De rechter-commissaris heeft de verdachte in het ziekenhuis inmiddels voorgeleid. Zijn hechtenis is met twee weken verlengd. Omdat de man nog ernstig gewond is, heeft de politie nog niet met hem kunnen praten. Hoe zwaargewond de man is geraakt is niet bekend.

De 30-jarige Rachel werd op maandagmorgen voor de deur van hun woning in Molenstraat doodgestoken. Ze overleed ter plekke aan haar verwondingen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd