Woning beschoten Kegelstraat Rotterdam, explosief onder auto gevonden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er in de Kegelstraat in Rotterdam Hillesluis een schietpartij plaatsgevonden. De voordeur van een woning werd vijf keer beschoten, de verdachten sloegen daarna op de vlucht.

De politie was snel ter plaatse en hield een 28-jarige man uit Barendrecht en een 42-jarige man uit Rotterdam aan. Terwijl de politie achter de verdachten aan zat werd er onder een auto in de Asterstraat een explosief aangetroffen. Het is niet bekend of deze daar doelbewust is achtergelaten of dat het is gedumpt.

- Advertisement -

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) werd opgeroepen om het explosief te onderzoek en onschadelijk te maken. Rond 07.00 uur was de EOD klaar met het onderzoek.

Waarom de woning is beschoten wordt onderzocht. Of er een relatie is met de andere schietpartijen op bedrijven in Rotterdam is nog niet bekend.

Foto’s : Kevin Schenk

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....

Woning onbewoonbaar na explosie Keyenburg Rotterdam, politie zoekt getuigen

Rotterdam - Vrijdag 29 op zaterdag 30 maart brak bij een woning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid brand...