Woning beschoten Kegelstraat Rotterdam, explosief onder auto gevonden

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er in de Kegelstraat in Rotterdam Hillesluis een schietpartij plaatsgevonden. De voordeur van een woning werd vijf keer beschoten, de verdachten sloegen daarna op de vlucht.

De politie was snel ter plaatse en hield een 28-jarige man uit Barendrecht en een 42-jarige man uit Rotterdam aan. Terwijl de politie achter de verdachten aan zat werd er onder een auto in de Asterstraat een explosief aangetroffen. Het is niet bekend of deze daar doelbewust is achtergelaten of dat het is gedumpt.

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) werd opgeroepen om het explosief te onderzoek en onschadelijk te maken. Rond 07.00 uur was de EOD klaar met het onderzoek.

Waarom de woning is beschoten wordt onderzocht. Of er een relatie is met de andere schietpartijen op bedrijven in Rotterdam is nog niet bekend.

Foto’s : Kevin Schenk

- Advertisement -

Gerelateerd