78-jarige Rotterdamse gewond na zedenmisdrijf, verdachte aangehouden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft een 32-jarige man aangehouden in een onderzoek naar een zedenmisdrijf in de wijk Delfshaven, waarbij een 78-jarige vrouw gewond is geraakt.

Als het slachtoffer haar woning dinsdagmiddag 18 januari verlaat om het afval buiten te zetten, loopt de verdachte achter haar aan het portiek in. Op het moment dat ze haar deur wil openen, wordt ze vastgepakt en de woning in geduwd.

- Advertisement -

De politie laat weten dat de vrouw seksueel is misbruikt en ernstig mishandeld is. Ook zouden er vermoedelijk een aantal goederen, waaronder sieraden, zijn meegenomen. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij nog steeds wordt behandeld.

Onderzoek
De politie startte direct een groot onderzoek op. Bij het buurtonderzoek zijn diverse getuigen gehoord, maar ook camerabeelden veilig gesteld. Daarna kon snel de identiteit van de 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats worden vastgesteld.

Donderdagochtend werd hij in de metro bij Centraal Station aangehouden. Hij zit vast in beperkingen en wordt verhoord. Maandag wordt de verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...