zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Hulpverleners doorzoeken sloot na vondst van fiets Tiendweg-West Ouderkerk aan den IJssel

- advertentie -

Ouderkerk aan den IJssel – Hulpverleners zijn zaterdagmorgen massaal uitgerukt naar de Tiendweg-West in Ouderkerk aan den IJssel voor een mogelijk persoon te water. Er was een fiets gevonden bij het water en men wilde zeker weten dat er geen persoon in de sloot lag.

De brandweer heeft de sloot doorzocht en gelukkig niemand aangetroffen. De politie Krimpenerwaard plaatste na de inzet een foto van de fiets op Facebook in de hoop dat de eigenaar van de fiets zich meldt.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -