Man overleden na vermoedelijk ongeval op scooter Blaak Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam –  Omstanders hebben afgelopen nacht op de Blaak een zwaargewonde man op straat aangetroffen. Naast het slachtoffer lag een scooter helm, en even verderop stond een licht beschadigde scooter. Hulpverleners zijn direct een reanimatie gestart.

Ondanks de inzet van de hulpverleners overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen. Waardoor de man gewond is geraakt, is nog niet bekend. De politie heeft een misdrijf uitgesloten maar houdt wel rekening met aanrijding of een éénzijdig ongeval.

- Advertisement -

De politie heeft na de hulpverlening uitgebreid onderzoek verricht. Mocht u rond 02.00 uur iets hebben gezien van het incident neem dan contact op met de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd