Persoon met rollator zwaargewond na aanrijding Boezemweg Lekkerkerk

Date:

Share post:

- Advertisement -

Lekkerkerk – Een persoon met een rollator is zaterdagavond rond 18.00 uur ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het slachtoffer stak ter hoogte van de Randweg over en werd aangereden door de auto.

Het slachtoffer raakte door de aanrijding zo zwaargewond dat de komst van het Mobiel Medisch Team noodzakelijk bleek. De trauma-arts en verpleegkundige hebben het ambulancepersoneel ondersteuning gegeven. Niet veel later is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het Erasmus MC in Rotterdam.

De politie heeft de Boezemweg afgesloten voor het verkeer, medewerkers van de Forensische Opsporing verkeer doen onderzoek om vast te stellen wat er precies is gebeurd. Er ligt geen oversteekplaats op de betreffende kruising.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd