woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Persoon met rollator zwaargewond na aanrijding Boezemweg Lekkerkerk

- advertentie -

Lekkerkerk – Een persoon met een rollator is zaterdagavond rond 18.00 uur ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het slachtoffer stak ter hoogte van de Randweg over en werd aangereden door de auto.

Het slachtoffer raakte door de aanrijding zo zwaargewond dat de komst van het Mobiel Medisch Team noodzakelijk bleek. De trauma-arts en verpleegkundige hebben het ambulancepersoneel ondersteuning gegeven. Niet veel later is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het Erasmus MC in Rotterdam.

De politie heeft de Boezemweg afgesloten voor het verkeer, medewerkers van de Forensische Opsporing verkeer doen onderzoek om vast te stellen wat er precies is gebeurd. Er ligt geen oversteekplaats op de betreffende kruising.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -