Twee aanhoudingen na schietpartij Bentincklaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond twee mannen aangehouden na schietpartij op de Bentincklaan in Rotterdam. Ter hoogte van de internationale school stopte er een auto, daaruit stapten een aantal mannen waarvan er één persoon begon te schieten.

De inzittenden stapten daarna weer in en sloegen op de vlucht. Op wat of wie er is geschoten is niet bekend. De politie heeft diverse hulzen aangetroffen en doet momenteel onderzoek om te zien of er ergens inslagen zijn te vinden.

- Advertisement -

Omdat de mannen er in een auto vandoor waren gevlucht, startte de politie een zoektocht in de omgeving. Daarbij werd onder andere een grote politiehelikopter ingezet.

Twee verdachten aangehouden
In de Schietbaanstraat werden door het Team Parate Eenheid (TPE) twee mannen aangehouden, omdat één van hun mogelijk had geschoten werden de handen afgebonden met papieren zakken.

Instap in woning

In een woning in de Adrianastraat werd door het TPE een instap gedaan. Het is nog niet bekend waarom dit is geweest, wel stond er voor de deur een auto geparkeerd, deze is door de politie in beslag genomen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd