Twee aanhoudingen na schietpartij Bentincklaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond twee mannen aangehouden na schietpartij op de Bentincklaan in Rotterdam. Ter hoogte van de internationale school stopte er een auto, daaruit stapten een aantal mannen waarvan er één persoon begon te schieten.

De inzittenden stapten daarna weer in en sloegen op de vlucht. Op wat of wie er is geschoten is niet bekend. De politie heeft diverse hulzen aangetroffen en doet momenteel onderzoek om te zien of er ergens inslagen zijn te vinden.

- Advertisement -

Omdat de mannen er in een auto vandoor waren gevlucht, startte de politie een zoektocht in de omgeving. Daarbij werd onder andere een grote politiehelikopter ingezet.

Twee verdachten aangehouden
In de Schietbaanstraat werden door het Team Parate Eenheid (TPE) twee mannen aangehouden, omdat één van hun mogelijk had geschoten werden de handen afgebonden met papieren zakken.

Instap in woning

In een woning in de Adrianastraat werd door het TPE een instap gedaan. Het is nog niet bekend waarom dit is geweest, wel stond er voor de deur een auto geparkeerd, deze is door de politie in beslag genomen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij Woelwijkstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagavond 12 april rond 20.15 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden op de Woelwijkstraat in Rotterdam....

Brandweer heeft handenvol aan in brand gevlogen Tesla Bleiswijkstraat Rotterdam

Rotterdam - De brandweer is afgelopen nacht een geruime tijd bezig geweest met het blussen van een brandende...

Berovers slaan slachtoffer met vuurwapen op hoofd Burgemeester Roosstraat Rotterdam

Rotterdam - Twee mensen zijn in de nacht van woensdag op donderdag slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving...

Pegida demonstreert nabij moskee; omstanders gooien eieren Kogelvangerstraat Rotterdam

Vanmiddag heeft Pegida in Rotterdam gedemonstreerd nabij een moskee aan de Kogelvangerstraat. Daniël Gerritsen en Edwin Wagensveld hebben...