Man gewond na schietpartij op Kooikerweg in Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Dinsdagmiddag 25 januari is een man gewond bij een schietpartij op de Kooikerweg in Rotterdam-Zevenkamp. 

Hulpdiensten werden rond kwart over drie gealarmeerd, omdat er iemand zou zijn neergeschoten. In eerste instantie konden hulpverleners het slachtoffer niet gelijk vinden, maar uiteindelijk troffen ze hem aan in een flat.

De man lijkt verwondingen te hebben aan diens schouder. Hij wordt behandeld door het aanwezige ambulancepersoneel en Mobiele Medische Team (MMT).

In de omgeving is een persoon aangehouden. Of hij iets met de schietpartij te maken heeft gehad, kon de woordvoerster van de politie nog niet zeggen. De politie verricht nader onderzoek. Mensen die meer informatie hebben, worden gevraagd dit aan de politie te melden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd