Bedrijfspanden vol rook door grote brand aan Lylantse Baan in Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Woensdagochtend 26 januari heeft de brandweer groots opgeschaald in verband met rookontwikkeling in meerdere bedrijfspanden aan de Lylantse Baan.

Rond kwart over drie werd de brandweer gealarmeerd, vanwege een mogelijke brand. Bij aankomst troffen ze witte rook aan in meerdere bedrijfspanden. Er werd direct opgeschaald naar ‘grote brand’ om met meerdere eenheden zo snel mogelijk de herkomst te herleiden.

De brandweerlieden hebben de deuren geforceerd en zijn in de panden op zoek gegaan naar de oorzaak van de rook. De brand kon uiteindelijk worden gevonden in een technische ruimte vlak achter de ruimte van Carglass en kon toen snel worden geblust. Wat er in brand heeft gestaan, is nog onbekend.

Diverse winkels hebben door de rookverspreiding schade opgelopen, ook zijn er diverse toegangsdeuren door de brandweer verbroken.

- Advertisement -

Gerelateerd