Rotterdammer moet onder bedreiging van vuurwapen geld pinnen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een Rotterdammer krijgt maandagavond 24 januari de schrik van zijn leven als twee jongens hem onder bedreiging van een vuurwapen geld willen laten pinnen. De man weet gelukkig te ontkomen. Agenten zijn een onderzoek gestart en zijn op zoek naar getuigen.

Het 20-jarige slachtoffer wordt rond kwart over acht ’s avonds aangesproken door twee jongens. Ze zeggen geld te willen en één van hen laat een vuurwapen zien. Ze dwingen hem vervolgens naar de Goudsesingel te lopen om daar geld te pinnen bij een automaat.

- Advertisement -

Op de Goudsesingel is het druk en de jonge Rotterdammer weet weg te komen in de richting van de Jonker Fransstraat. De daders zijn vermoedelijk hierna gevlucht in de richting van de Pompenburg.

Signalement
De politie is op zoek naar twee verdachten die voldoen aan onderstaande signalementen:

De eerste verdachte wordt geschat tussen de 15 en 17 jaar oud. Hij heeft een slank postuur en is ongeveer 1,70 meter lang. De jongen is licht getint, droeg een zwarte jas, donkergrijze spijkerbroek, en een zwarte muts met daarover een capuchon.

De tweede verdachte is vrijwel even oud, heeft ook een slank postuur, maar is iets langer dan zijn mededader. Hij droeg air pods, een lichtblauwe bodywarmer en had een beugel. Hij had krullend haar tot over zijn voorhoofd.

Getuigenoproep
De politie hoopt het tweetal te vinden en roept getuigen op om contact op te nemen. Heeft u maandagavond rond 20.00 uur in de omgeving van de Goudsesingel iets gezien of gehoord? Herkent u de jongens van het signalement, of heeft u andere informatie  wat voor het onderzoeksteam van belang kan zijn?

Tips aan de politie kunt u doorgeven via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Matroos (44) komt om het leven na val van loopplank Kesterenstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 44-jarige man uit Turkije is afgelopen nacht om het leven gekomen nadat hij vannacht van...

Jongen zwaargewond na kopstoot tegen tunneltje Albert Schweitzerpad Rotterdam

Rotterdam - Een jongen is rond middernacht zwaargewond geraakt bij een ongeluk in een fietstunnel. De jongen zou...

Waarschuwingsschot gelost tijdens demonstratie tegen wapenbeurs NEDS 2023 Rotterdam Ahoy

Rotterdam - De politie heeft tijdens een demonstratie tegen de wapenbeurs NEDS 2023 in Rotterdam Ahoy een waarschuwingsschot...

Bussen vol met namaakartikelen in beslag genomen in Rotterdam

Rotterdam - Bij een controle gericht op het bestrijden van handel in namaak artikelen zijn dinsdag 28 november...