Politie neemt verwaarloosde Sphynx katten in beslag in woning Krimpen aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – De dierenpolitie van de eenheid Rotterdam heeft dinsdag 26 januari tien Sphynx-katten in beslag genomen. De inbeslagname volgde na een eerdere waarschuwing in 2020, buren klaagden over onder andere stankoverlast. 

De politie was al een verbetergesprek aan gegaan met de bewoonster. Zij kreeg toen maatregelen opgelegd dat onder andere het huis schoon moest zijn, er geen uitwerpselen van de dieren meer mochten liggen.

- Advertisement -

Ondanks het gesprek hielden de klachten toch aan, uiteindelijk konden de agenten wederom opnieuw een kijkje nemen en gelijk ingrijpen. De situaties was uitermate slecht en van een veilige leefomgeving voor zowel de bewoonster als de voor de katten was geen sprake.

De katten zijn in beslag genomen, de bewoonster kan tevens een proces-verbaal tegemoet zien. Voor de vrouw zelf was al een zorgtraject opgestart.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd