BMW uitgebrand op parkeerplaats XerxesDZB Igor Stravinskysingel Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een auto is afgelopen nacht op de parkeerplaats van voetbalvereniging XersexDZB aan de Igor Stravinskysingel in Rotterdam-Zevenkamp volledig in vlammen opgegaan. De brand werd door omstanders rond 05.00 uur ontdekt.

Bij aankomst van de brandweer stond de BMW al volledig in de brand. De auto is hoogstwaarschijnlijk in de brand gestoken. De brandweer heeft een half uur nodig gehad om de brand te blussen.

De politie start een onderzoek naar de herkomst van het voertuig. Vanwege de verwoestende brand was het chassisnummer niet goed te lezen, wel is er een kentekenplaat in het voertuig nog aangetroffen en veiliggesteld. De Forensische Opsporing gaat op later moment onderzoek doen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd