woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Persoon botst met scooter op trailer en raakt gewond Hendrick Staetsweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De bestuurder van een scooter is vrijdagmorgen gewond geraakt doordat deze op een stilstaande trailer van een vrachtwagen is gebotst. Het ongeluk gebeurde op de Hendrick Staetsweg in Rotterdam.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen voor het slachtoffer. Het is niet bekend of het om een man of vrouw gaat, ook de ernst van de verwondingen is onbekend. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -