Feyenoord neemt afscheid van clubicoon Wim Jansen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Honderden Feyenoord Supporters hebben zaterdagmiddag afscheid genomen van clubicoon Wim Jansen. De supporters vormden een erehaag tot aan de sportvelden op Varkenoord.

Clubicoon Wim Jansen won als speler van Feyenoord de Wereldcub, de Europacup en de Uefa Cup. Daarnaast werd hij landskampioen en pakte de KNVB beker. Ook als trainer boekte Wim Jansen een succes, zijn team speelde twee WK-finales en in 1993 werden ze landskampioen.

- Advertisement -

De familie nam vandaag tijdens een besloten dienst in het Feyenoord-Stadion afscheid van hun geliefde. De wens van de familie was dat supporters een erehaag zouden vormden. Daar gaven zij uiteraard ruim gehoor aan.

Fotografie: Marco Smits

 

- Advertisement -

Gerelateerd