Politie zet stroomstootwapen in bij aanhouding verdachte burenruzie Spaansebocht Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Agenten van de eenheid Rotterdam hebben afgelopen nacht het stroomstootwapen in moeten zetten bij de aanhouding van een verdachte. De agenten waren afgekomen op een melding van een burenruzie op de Spaansebocht in Rotterdam.

Agenten probeerden de betrokkenen te kalmeren, op de galerij ontstond er een dreigende situatie nadat bleek dat één van de verdachten een keukenmes achter zijn rug had. De situatie was zo dreigend dat het vuurwapen werd getrokken. De verdachte wilde zich op dat moment nog steeds niet overgeven waarop er na een waarschuwing met een stroomstootwapen gericht is geschoten.

De verdachte kon op die manier veilig worden uitgeschakeld. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Er is geen letsel opgelopen door de verdachte.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd