zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Mannen met ijshockeymasker overvallen snackbar DR. Colijnstraat Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – Overvallers hebben zondagavond op de snackbar aan de Dr. Colijnstraat in Ridderkerk overvallen. Twee mannen kwamen met ijshockeymaskers en een hoody over hun hoofd de zaak binnen en bedreigden de eigenaar vlak voor sluitingstijd met een mes.

De overvallers kregen een onbekende buit en gingen er daarna in de richting van het sportpark vandoor. De politie heeft nog naar ze gezocht maar niet meer aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de verdachten.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -