vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Politie lost waarschuwingsschot na steekpartij Schuttevaerweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft maandagavond een waarschuwingsschot gelost nadat er bij de Shurgard aan de Schuttevaerweg in Rotterdam een steekpartij had plaatsgevonden. Een man werd na de steekpartij met oppervlakkige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Agenten die ter plaatse kwamen hadden doorgekregen dat er mogelijk ook een vuurwapen in het spel zou zijn. Een auto die net de uitrit uit kwam gereden werd stilgezet en agenten startten een BTGV-procedure. De inzittende van de auto wilde niet meewerken waarop er een waarschuwingsschot werd gelost. De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Speciale agenten van het Team Parate Eenheid gingen met schilden en zware vesten het pand van Shurgard binnen. In het pand is er gezocht naar onder andere het mogelijke vuurwapen. Deze is door de agenten niet aangetroffen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -