Dode na steekpartij in bed and breakfast Maastrichterweg Valkenswaard

Date:

Share post:

- Advertisement -

Valkenswaard – Een vrouw is dinsdagmiddag na een steekpartij in een bed and breakfast aan de Maastrichterweg in Valkenswaard om het leven gekomen, een andere vrouw raakte gewond. Een 45-jarige man is aangehouden als verdachte.

De gewonde zou de eigenaresse zijn van het bed and breakfast. Het dodelijke slachtoffer is een vrouw die samen met een man, mogelijk haar partner al enige tijd in het appartement verbleef. Wat zich precies heeft afgespeeld is nog onbekend.

De politie zegt nog niets te kunnen zeggen over de identiteit van de overleden vrouw. Naar verwachting wordt er morgen mogelijk meer naar buiten gebracht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd