Verdachte steekpartij (15) krijgt tien maanden cel voor doodsteken leeftijdsgenoot in Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een rechter heeft e15-jarige jongen veroordeeld tot 10 maanden cel, ook krijgt hij jeugd-TBS opgelegd. De jongen stak op 29 juli 2021 zijn leeftijdsgenoot dood in een park langs de Goedenraadweg in Rotterdam-Beverwaard.

De verdachte kreeg met het slachtoffer ruzie, dat zou gebeurd zijn nadat ze een conflict wilden uitpraten. Beiden hadden een mes bij zich. Het slachtoffer Joshua (15) werd meerdere keren gestoken en overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Het steekincident leidde tot flinke verontwaardiging in de buurt. Bijna duizend mensen liepen mee in een stille tocht voor het omgekomen slachtoffer.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd