donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling P.A Genestetlaan Hellevoetsluis

- advertentie -

Hellevoetsluis – De brandweer heeft met het oppervlaktereddingsteam gezocht naar een mogelijke persoon te water op de P.A Genestetlaan in Hellevoetsluis. In het water naast een brug was een scooter gevonden, daarbij was niemand meer aanwezig.

Omdat niet zeker wat dat er nog iemand in zou kunnen liggen werd er uit voorzorg in het water gezocht. Er is uiteindelijk niemand aangetroffen. De scooter is uit het water gehaald. De politie heeft de eigenaar opgewacht en de scooter overhandigd. Hoe de scooter in het water terecht is gekomen is onduidelijk.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -