zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Explosief richt ravage aan bij woningen en kinderopvang Jan Luykenstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een enorme knal heeft bewoners in de Jan Luykenstraat in Rotterdam-Spangen afgelopen nacht flink opgeschrikt. Rond 04.00 uur werd er vermoedelijk een zwaar explosief door de ruit van een gebouw naar binnen gegooid. Er volgde een harde klap en meerdere ruiten sneuvelden.

De bewoners boven het pand zijn zich kapot gesprongen. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend. In het pand worden normaal gesprongen kinderen opgevangen. De politie is een onderzoek gestart naar wat er precies is ontploft. Het pand zelf is inmiddels afgetimmerd, de schade is gigantisch.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -