vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Traumahelikopter ingezet voor gevallen persoon Rijksstraatweg Hellevoetsluis

- advertentie -

Hellevoetsluis – Een persoon is zaterdagmorgen rond 10.15 uur flink gewond geraakt door een valpartij. Het ongeluk gebeurde op de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis. Naast de gebruikelijke ambulancemedewerkers werd ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter opgeroepen.

Het slachtoffer is behandeld en naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig de verwondingen daadwerkelijk waren is nog niet bekend. De traumahelikopter vertrok kort na het vertrekken van het slachtoffer ook weer.

Foto’s : Daniel Bosch


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -